Wij kennen bouwbedrijf Vens omdat we in 2016 een stukje bouwgrond hebben gekocht naast jullie huis. Gezien jullie onze toekomstige buren gingen worden vonden we het niet meer dan normaal dat jullie een kans kregen om een offerte op te maken voor ons huis. Uit mond aan mond reclame van mensen uit Zwevezele hoorden we ook van jullie vakmanschap en kwaliteit. De 2 huizen van de familie Steenhuyse (één landelijk en één modern) in de Yzerbergstraat waren voor ons ook referentiepunten gezien we de bewoners van die huizen kennen.

Mijn persoonlijk eerste kennismaking met Peter was op ons appartement in Lichtervelde waar Peter langskwam ter kennismaking. Peter stelde zijn bedrijf voor en wij konden terecht met onze bouwplannen en bijkomende vragen. De offerte volgde snel en we kwamen snel tot een akkoord.

Woningbouw Vens zorgde bij ons voor een water- en winddichte woning. Er was telkens een goede en nauwgezette communicatie over welke bouwfase wanneer van start zou gaan. Qua timing verliep ons volledig project volgens de vooropgestelde planning. Facturen waren steeds tijdig en correct in vergelijking met de offerte.

Uit de ruwbouwfase onthouden we vooral de kwaliteit van werken. Alles ging vlot vooruit. Er was ook een heel correct contact met de verantwoordelijke (Joeri) die op een heel klantvriendelijke manier omging met ons.

Van de onderaannemingen waren we ook over het algemeen tevreden. Glas en poort via Timmerman, dakconstructie via Joris D., voegwerken… Er was steeds een duidelijke communicatie hieromtrent met Peter als tussenpersoon. Van de dakdekker (Messiaen) waren we minder tevreden. Hij diende verschillende keren terug te komen om zaken te herwerken. Hierin bleef bouwbedrijf Vens echter wel correct en zorgde Peter steeds voor een goede opvolging.

Ondertussen wonen we reeds 4 jaar in ons huis en zijn we heel gelukkig. Mochten we ooit nog eens bouwen zouden we zeker opnieuw aan Peter en zijn team vragen om een offerte op te maken.

We aarzelen ook niet om bouwbedrijf Vens aan te prijzen bij anderen. Wat ons betreft kijken we terug op een mooie, goede en correcte samenwerking.

Met vriendelijke groeten,