Vens, hoe zijn we daar bij gekomen?

Daar wij absoluut niet thuis zijn in de wereld van den bouw hebben wij raad gekregen van onze architect over enkele bouwfirma’s. Hij spreekt uit ervaring en mijn devies is: als je het niet zelf weet ga je te rade bij mensen die ervaring hebben in de materie. Offertes opgevraagd van enkele firma’s en voorgelegd aan de architect. We kwamen al redelijk snel overeen wat wij wilden en van wie. De klik was er direct en dat is voor mij belangrijk. Onze offerte was zeer duidelijk en onze vragen werden opgelost. De meerkost van sommige extra’s werd ons duidelijk meegedeeld.

Door te werken met een klein familiebedrijf was er zeer nauw contact want al mijn vragen werden deskundig opgelost. Prijs/kwaliteit was voor ons prima. Er vielen geen lijken uit de kast, duidelijkheid en vertrouwen was zeker aanwezig. Ik kan de firma zeker aanbevelen bij iedereen, zeer correct.

Bouwtraject:
Deze was voor ons eigenlijk te vlug, niet negatief bedoeld, maar wij hadden alle tijd want wij bouwden voor de kinderen, maar in een klein jaar was de oplevering daar. Iedere dag ging ik een kijkje nemen en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd door de snelheid en de properheid van de werf. Deze was ook niet van het simpelste maar was wel dik in orde. Ik stelde misschien veel “domme” vragen maar hun antwoorden waren wel altijd correct, ook van hun personeel. “Goeie afspraken maken goeie vrienden”. Bij deze firma zijn dit absoluut geen loze beloftes. Dit konden wij ten zeerste appreciëren.

Kortom, ik kan de firma Vens ten zeerste aanbevelen als je kwaliteit zoekt met een correct budget.

Groetjes